Βιογραφικο

  • Αθλητίατρος Α.Σ. ΠΑΟΚ.
  • Ιατρός των Εθνικών Ομάδων Volleyball.
  • Μέλος της Ευρωπαϊκής Αρθροσκοπικής Εταιρείας (ESSKA).
  • Μέλος της Παγκόσμιας Αθλητιατρικής Εταιρείας (FIMS).
  • Ιατρός Ολυμπιακών Αγώνων ΑΘΗΝΑ 2004.
  • Κάτοχος του Διπλώματος ESSKA: Ώμος – Γόνατο.
  • Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
  • Επιμελητής στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης (2002 – 2006).
  • Υπεύθυνος Αθλητιατρικού Τμήματος Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης.

Η κίνηση στηρίζει τη δημιουργία, την ελευθερία, την υγεία, την ευτυχία

Η σύγχρονη ορθοπαιδική ιατρική υποστηρίζει την κίνηση… στηρίζει τη ζωή μας. Καθημερινά όλοι μας αντιμετωπίζουμε ή έχουμε αντιμετωπίσει πόνους και μικρές ή μεγάλες κακώσεις. Στην σπονδυλική μας στήλη, στη μέση, στα χέρια, στα πόδια, στον αυχένα κ.α. Πόνους και κακώσεις που έχουν σαν αποτέλεσμα τον περιορισμό της κίνησης, της δραστηριότητας και της έκφρασης μας. Οι έντονοι ρυθμοί της ζωής, η πολύωρη καθιστική εργασία, η έλλειψη άσκησης, οι καθημερινοί μικροί και μεγαλύτεροι τραυματισμοί, έχουν σαν αποτέλεσμα την εμφάνιση των μυοσκελετικών παθήσεων.

Επιπλέον άλλοι παράγοντες όπως κληρονομική προδιάθεση, η ηλικία είναι πιθανό να οδηγήσουν στην εμφάνιση παθήσεων, όπως σκολίωση, οστεοπόρωση, οστεοαρθρίτιδα κ.α. που είναι ικανές να περιορίσουν την κινητικότητα μας. Τέλος προβλήματα μπορεί να εμφανιστούν και ως αποτέλεσμα έντονης σωματικής άσκησης, ιδιαίτερα δε σε περιπτώσεις αθλητών.

Τα προβλήματα αυτά, εάν δεν αντιμετωπισθούν άμεσα, μπορεί να δημιουργήσουν εμπόδια στον αθλητή ή και να οδηγήσουν στο τέλος την αθλητικής του καριέρα. Τα πιο σημαντικό… μεγάλα προβλήματα οφείλονται στη μικρή από μέρους μας ενασχόληση. Οφείλονται στην άγνοια και στην “απάθεια” μας απέναντι σε ένα στραμπούληγμα, ένα τράβηγμα, ένα μικρό και όχι πάντα έντονο πόνο στη μέση, στην μη σωστή στάση του σώματος του παιδιού, στο “καμπούριασμα”. Οι επιπτώσεις είναι αποτέλεσμα της “θεραπείας”….του θα περάσει δεν είναι τίποτα… του παυσίπονου ή της αλοιφής της διαφήμισης… της “πρακτικής” αντιμετώπισης του φίλου ή αυτού που ξέρει και κάνει “θαύματα”.

Έχουμε φαντασθεί πως θα ήταν η ζωή και η έκφρασης μας με ελλειμματική κίνηση;

Στο www.orthonikiforos.gr και στο ιατρείο μας, βρισκόμαστε στο πλευρό σας για να σας ακούσουμε, να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας, να σας βοηθήσουμε να “προλάβετε”, να σας γνωρίσουμε πως επιδρούν η χρήση των σύγχρονων μεθόδων και των εξειδικευμένων ιατρικών συσκευών, να σας υποστηρίξουμε.

Η σύγχρονη ορθοπαιδική ιατρική σας εξασφαλίζει το πλεονέκτημα κίνησης. Με εμπειρία, με συνεχή εκπαίδευση, με άνεση χρόνου, με ενδιαφέρον και ειλικρίνεια θα απαντήσουμε στο τηλεφώνημα, στο email σας, στην ερώτηση σας πρόσωπο με πρόσωπο.

Η ποιότητα και η αμεσότητα της επικοινωνίας μας, μεγιστοποιεί την αποτελεσματικότητα της διάγνωσης, της συμβουλής, της θεραπείας, της εξατομικευμένης αποκατάστασης, της διατήρησης του αποτελέσματος. Η ποιότητα και η αμεσότητα της επικοινωνίας μας, εξασφαλίζει σε σας την υψηλή ποιότητα κίνησης.

Στους συνεργάτες μου και σε εμένα προσωπικά αυξάνει τη δυνατότητα να σας φανούμε χρήσιμοι.